Välkommen till Leva i Paris!

Och välkommen till romantikens, ostarnas, hundlortarnas och modets huvudstad. Här finns något för alla!Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga som inte främst vänder sig till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut.

Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la secu och la CAF. Leva i Paris kommer växa, utvecklas och överleva med dig.

Vi behöver dina tips, dina upplevelser, dina  frågor och funderingar för att innehållet ska bli så intressant som möjligt. Vi finns här för att ni, framtida parisare, nyblivna frankrikebor och redan etablerade frankofiler skall kunna hjälpa varandra att komma till rätta i Paris.

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...