Fast telefoni och Internet

Det finns mycket attraktiva priser för fast telefoni och ADSL-anslutning. Det finns en rad olika operatörer du kan kontakta, till exempel Orange (föredetta statliga France Telecom), Alice och Free.

Alla operatörer erbjuder förmånliga paketpriser för fast telefoni, ADSL och TV. Men vi på Leva i Paris är helt överens om att leverantören Free är det absolut bästa alternativet, men detta är vår åsikt. För 29,99 € i månaden får hos du hos Free en utmärkt ADSL-anslutning, gratis telefonsamtal till alla franska fasta nummer samt till fasta nummer i 70 olika länder (där inkluderat Sverige). Dessutom ingår tv-box med dryga 100 kanaler. Ibland kan det vara krångligt att få ordning på sitt internetabonemang. Leveranstiden beror på tillståndet i din bostad. Finns det redan telefoni installerat är det viktigt att du tar reda på det sist använda telefonnummret innan du kontaktar den operatör du valt.

Om du behöver hjälp och vill undvika operatörernas långa telefonköer, ställ dina frågor på Leva i Paris forum.

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...