Årlig filmfestival i Paris

En vecka i januari anordnas varje år Festival Cinéma Télérama, en filmfestival på bio där du till priset av 3 euro per biljett kan se ett urval utav föregående års bästa filmer.

Festivalen äger rum över hela Frankrike på en mängd utvalada biografer, och biopasset (som ger dig möjlighet att köpa biljetterna till ovanstående pris) får du när du köper en Télérama-tidning under veckan före festivalens början. Du fyller i dina personuppgifter och byter ut passet mot ett litet kort på närmaste biograf som deltar i festivalen. Passet gäller för två personer och ger dig chansen att starta det nya året på  bästa, mysigaste sätt!

Mer information finner du på Téléramas hemsida.

Den här artikeln är skriven av gästredaktör Hanna Fiskesjö

 

 

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...