Lägenhetsbyte över landsgränserna

Bor du i Sverige och vill åka till Frankrike? Har du en lägenhet i Sverige som du gärna skulle byta mot en lägenhet i Paris för en tid? Nu kan du annonsera om ett lägenhetsbyte på Leva i Paris forum.

Guide de Stockholm är en hemsida liknande Leva i Paris, men som vänder sig till fransmän som kommer till Stockholm. Nu vill Leva i Paris i samarbete med denna sida hjälpa er att utföra lägenhetsbyten utöver landsgränserna och erbjuder därför följande: Skriv din annons (med fördel på engelska eller franska) och publicera den här på Leva i Paris forum.

En länk kommer att finnas på Guide de Stockholm så att din annons blir lättillgänglig för fransmän som önskar flytta till Sverige. Guide de Stockholm använder sig av samma system. Fransmän som söker bostad i Sverige kan lägga upp sina annonser här.

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...