Entrée Paris – relocationföretag

Entrée Paris är ett service- och relocationföretag specialiserad på att hitta boendelösningar och ge praktisk hjälp till skandinaver som önskar bosätta sig i Paris. Företaget har ett omfattande utbud av lägenheter och kan erbjuda allt ifrån stora våningar till enkla rum eller kollektiv. Här finner du bostäder som passar alla plånböcker. Entrée Paris förmedlar kontakt mellan dig och hyresvärden till en kostnad av 80 % av en månadshyra, vilket är betydligt billigare än de flesta andra agenturer i Paris.

Kontakta Entrée Paris
Hemsida: http://www.entreeparis.com/
Adress: 14 Rue Constance, 75018 PARIS, 75018 Paris
Telefon: Charlotte Ekström+33 (0) 6 43 94 42 41
Isabelle Purits+33 (0) 6 46 19 35 30
E-mail: info@entreeparis.com
Öppettider: mån-fre 10:00-19:00

Entrée Paris finns även på facebook (http://www.facebook.com/entree.paris) där de senaste bostadstipsen regelbundet publiceras. Håll utkik och se om det är något som faller sig i smaken.

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...