Leva i Paris kan hjälpa dig med din CV!

När man skriver personliga brev och CV:n är det viktigt att allt blir rätt. Ett brev fullt av stavfel kan göra att arbetsgivaren får ett oseriöst intryck och lägger din ansökan underst i högen. I Frankrike skrivs de personliga breven, enligt praxis, i en högtravande och mycket artig stil. För dig som bara har några års skolfranska i ryggsäcken kan en liknande skrivuppgift kännas som en omöjlighet och fraserna tunga som tegelstenar. Leva i Paris kommer

här med ett glädjebesked: vi finns här för att hjälpa dig!

Ta kontakt med oss via mail om du behöver korrekturläsningshjälp. Om du bara har frågor angående CV:n och personliga brev skriv ett inlägg på forumet så svarar vi så fort vi hinner.

Vad tyckte du?
[snitt: 0]

Leva i Paris

Leva i Paris är en Parisguide lite utöver det vanliga. Vi vänder sig inte främst till de mångtaliga turister som varje år vill möta våren, sommaren eller kanske hösten i Paris, utan till dig som har planerat att stanna lite längre tid än över ett veckoslut. Leva i Paris vill vara en hjälpande hand i den administrativa djungeln och hjälpa dig att orientera dig mellan la Sécu och la CAF.

Du gillar kanske också...